2011, XIII Edició. Benvinguts al Cabanyal

La Plataforma Salvem el Cabanyal i l’editorial Media Vaca li donen la benvinguda i el conviden a visitar la XIII edició de Portes Obertes que aquest any s’obre a el públic 13 (+1) cases típiques ubicades als barris de l’Canyamelar, Cabanyal i Cap de França . Desitgem que els visitants coneguin l’exposició realitzada a partir d’el projecte Benvinguts a el Cabanyal, que consisteix en una col·lecció de 99 històries, records i notícies il·lustrades per 40 artistes gràfics a partir de testimonis de veïns i veïnes que viuen o han viscut al Cabanyal, fragments d’obres literàries i escrits diversos.

Benvinguts a l’Cabanyal representa el treball col·lectiu de moltes persones al llarg de més de dos anys. Aquest esforç ha donat com a resultat un llibre i una exposició que es podrà seguir a través de cada un dels habitatges. L’objectiu, un cop més, és cridar l’atenció sobre aquest extraordinari lloc que cal protegir i conservar, un dels pocs al món fet a escala dels nens.

Benvinguts i benvingudes a l’Cabanyal, un lloc únic on la gent segueix dient «Bon dia» i «Bona nit».

La Plataforma Salvem el Cabanyal y la editorial Media Vaca le dan la bienvenida y le invitan a visitar la XIII edición de Portes Obertes que este año abre al público 13 (+1) casas típicas ubicadas en los barrios del Canyamelar, Cabanyal y Cap de França. Deseamos que los visitantes conozcan la exposición realizada a partir del proyecto Benvinguts al Cabanyal, que consiste en una colección de 99 historias, recuerdos y noticias ilustradas por 40 artistas gráficos a partir de testimonios de vecinos y vecinas que viven o han vivido en el Cabanyal, fragmentos de obras literarias y escritos diversos.

Benvinguts al Cabanyal representa el trabajo colectivo de muchas personas a lo largo de más de dos años. Este esfuerzo ha dado como resultado un libro y una exposición que se podrá seguir a través de cada una de las viviendas. El objetivo, una vez más, es llamar la atención sobre este extraordinario lugar que hay que proteger y conservar, uno de los pocos en el mundo hecho a escala de los niños.

Bienvenidos y bienvenidas al Cabanyal, un lugar único donde la gente sigue diciendo «Bon dia» y «Bona nit».

galeria
fitxa tècnica